Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

ako vznikla Mrs_the_Hell [Mrs_the_Hell]

Ak si myslíte, že práve idem rozoberať biologické otázky plodenia detí, resp. konkrétne mňa, ste na omyle. Tu Vám len v skratke priblížim ako vznikol nick Mrs_the_Hell. A v podstate aj názov tejto rubriky.
Bola raz jedna rodinka. Tá rodinka sa rozhodla íst na dovolenku. Keďže to bola slovenská rodinka, išla aj na slovenskú dovolenku. Ubytovali sa teda v prítulnej a dosť veľkej a peknej rodinnej chate, ako sa na Slovensko patrí. V tej chate bola kychyňa. V tej kuchyni hrnček. A kedže v každej správnej slovenskej chatke je badať vplyv Ameriky, tak ten hrnček bol poamerikanizovaní. Myslím, Že stači povedať the Simsons. Takže na tom hrnčeku bol Bart Simson, a ako správny Slováci ho určite poznáte. No a pointa už pomaličky, ale iste prichádza. Takže Bart z hrnčeka sa ma pýta: Who the hell are you? Bol to jednoducho ako blesk z jasného neba, osvietenie, no hovorte tomu ako chcete, ale od toho dňa som vedela, že som Mrs_the_Hell. Takže všade od icq, fór a blogov existuje len jedna jediná Mrs_the_Hell, ja.

Mrs_the_Hell's hell | stály odkaz

Komentáre

  1. a mňa bude glbať..
    .. za gramatiku...hehe..a just ti nepoviem, kde máš chyby! áno množné číslo ;)) [božínku od kedy som tak zláá?? ja viem! :) a ani to nepoviem:D]
    publikované: 26.01.2008 22:39:05 | autor: heh (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014